Восток Маркетинг


Статьи

A mund ta lidh modemin tim me tabletin tim? Si ta lidhni modemin në telefon

 1. Pajisjet e nevojshme
 2. Vendosja e modemit
 3. Përcaktimi i Smartphone
 4. Lidhja e një modem 3G me një smartphone

Teknologji mobile nuk qëndrojnë ende, pajisjet bëhen të vjetruara dhe nevojat e përdoruesve të rrjetit në shkëmbimin e shpejtë të të dhënave po rriten. Çka nëse telefoni nuk mbështet standardet moderne të komunikimit? Blej një të ri ose të pranoni një vonesë nga progresi? Del jashtë pajisje portative Komunikimi në rrjet mund të arrihet jo vetëm nga kompjuteri. Konsideroni se si të lidhni një modem USB me smartphone Android.

Detyra nuk është aq e thjeshtë sa duket në shikim të parë. Mund të ndodhin gabime të mëposhtme:

 1. Në cilësimet e pajisjes Android nuk ka asnjë element "Rrjetet celulare". Duhet të kërkoni për versione të tjera të firmuerëve, përndryshe nuk do të jeni në gjendje të lidhni modemin.
 2. Nuk ka fuqi të mjaftueshme. Si një opsion - përdorni me një bateri plotësisht të ngarkuar, blini një kabllo më të mirë ose shpërndarës USB me fuqi të jashtme.

Pajisjet e nevojshme

A mund të lidh një modem në telefon pa blerë paisje shtesë? Vetëm nëse pajisja ka një lidhje USB. Kjo është më tipike për tableta. Në raste të tjera, do të duhet të blini një përshtatës nga USB në lidhësin e telefonit tuaj. Për më tepër, kjo nuk duhet të jetë një kabllo e zakonshme, por një OTG i ashtuquajturi përshtatës pritës. Ajo është projektuar posaçërisht për të pajisje të jashtme , dhe jo vetëm çiftimin e një telefoni celular me një kompjuter.


Ju gjithashtu duhet të blini vetë modemin USB, i cili përbëhet nga një modul komunikimi (3G ose 4G më i shpejtë) dhe një flash drive që përmban parametrat e lidhjes.

Vendosja e modemit

Para se të tregoni se si ta lidhni modemin USB me telefonin, shikoni në ngritjen e vetë modemit. Nëse kjo nuk është bërë, do të njihet nga sistemi Android thjesht si një medium ruajtës.

Për telefonat Huawei dhe ZTE, detyra është më e thjeshtë, një e veçantë është zhvilluar për ta. program . Mjafton ta filloni dhe vendosni shenjën e nevojshme. Për të gjitha telefonat e tjerë ju duhet të bëni sa më poshtë:


Para-konfigurimi është i plotë, tani vazhdoni me mënyrën e lidhjes Telefon Android Modem 3G.

KUJDES. Nëse dëshironi të përdorni pajisjen në një kompjuter, atëherë duhet t'i ktheni përsëri cilësimet e ndryshuara. Përsëriteni të gjitha hapat e udhëzimit, por futni komandën e mëposhtme në terminal: AT ^ U2DIAG = 255.

Përcaktimi i Smartphone

Pas përgatitjes paraprake, mund të vazhdoni të krijoni një smartphone Android.


Pas përgatitjes paraprake, mund të vazhdoni të krijoni një smartphone Android

Nëse të gjitha pikat ishin të suksesshme, atëherë ishte e mundur të lidhej një modem me smartphone. Prodhuesit megjithatë pajisje të lëvizshme Nuk jam i lumtur kur në vend që të ble një vegël më të shtrenjtë dhe moderne, gjen një konsumator potencial

Shumë përdorues të smartphone shpesh duhet të shkojnë në internet. Megjithatë, ndodh që moduli 3G i telefonit jep një gabim dhe nuk lejon përdorimin e rrjetit global. Gjithashtu, shumë smartphones mungojnë 3G, por kjo nuk do të thotë që përdoruesit e pajisjeve të tilla nuk janë në gjendje të kenë qasje në internet. Problemi mund të zgjidhet me ndihmën e një modemi të veçantë që duhet të lidhet me smartphone. Mendoni se si ta bëni këtë.

Lidhja e një modem 3G me një smartphone

Lidhja e një modem 3G në telefon është mjaft e thjeshtë. Megjithatë, duhet të theksohet se shpesh pajisja mund të definohet si një flash drive.

Në mënyrë që smartphone juaj të përcaktojë modemin 3G, ju duhet të bëni hapat e mëposhtëm:

 1. Shkarkoni programin HyperTerminal.
 2. Instaloni atë në kompjuterin tuaj.
 3. Gjeni një menaxher pajisjesh dhe midis pajisje të instaluara gjeni modemin tuaj.
 4. Klikoni në emrin e pajisjes klikoni me të djathtë miun dhe shkoni te menyja "Properties".
 5. Në këtë meny do të gjeni informacione për numrin dhe shpejtësinë e portit. Ata do të duhet të rishkruhen dhe pastaj të hyjnë në shërbimin HyperTerminal.
 6. Kryeni skedarin dhe futni ndonjë emër lidhjeje.
 7. Tani duhet të futni të dhënat që keni regjistruar.
 8. Pas kësaj, do të shihni vijën e komandës në të cilën do të duhet të futni komandën "AT1". Linja e komandës mund të mos duket menjëherë, prisni që ajo të shfaqet. Kjo mund të zgjasë rreth dhjetë sekonda.
 9. Tjetra, klikoni "OK" dhe futni komandën "AT ^ U2DIAG = 0".
 10. Prisni për përgjigjen se komanda e dhënë është e saktë, klikoni "OK" dhe shkëputni modemin.
 11. Nëse nuk ka modul 3G në telefonin tuaj inteligjent, shkarkoni aplikacionin Widget PPP.
 12. Drejtoni dhe futni të dhëna rrjetit celular që janë në vendin e operatorit tuaj celular.

Tani mund të lidhni një modem 3G dhe ta përdorni atë për të hyrë në rrjetin global. Siç mund ta shihni, detyra është shumë më e lehtë për tu zgjidhur, sesa mund të duket në shikim të parë. Dhe në mënyrë që të mësoni më shumë se si të konfiguroni internetin në telefonin tuaj, duhet të lexoni këto artikuj.

Çka nëse telefoni nuk mbështet standardet moderne të komunikimit?
Blej një të ri ose të pranoni një vonesë nga progresi?

Новости

Методы арт терапии
Арт терапия возникла в 30-е годы нашего века. Первый урок применения арт терапии относится к попыткам коррекции эмоционально-личностных проблем детей, эмигрировавших в США из Германии во время второй

Minecraft on ubuntu
Minecraft хорошо работает не только лишь под Windows, да и под Linux, но установка тут будет несколько труднее и не привычнее чем обычно. Все деяния, которые буду описаны ниже, совершались на операционной

Формочки для кекса
Бисквиты, маффины, пудинги очень нравятся и взрослым и детям и ассортимент кондитерских принадлежностей для их изготовления просто громаден. Но часто извлечь изделие из тары становится делом затруднительным,

Что можно купить маме на новый
Охото поделиться с вами мыслями — как сделать подарок маме своими руками на денек рождения, на денек мамы, на 8 марта либо на хоть какой другой праздничек. Естественно, хотелось бы, чтобы все помнили

Mysql database free download
Используя материалы этой статьи, можно без заморочек установить сервер базы данных MySQL на компьютер под управлением Windows XP, Windows Vista, Windows 7. Запустив файл дистрибутива MySQL жмем кнопку

Штрафы гибдд узнать задолженность
Сервис Штрафов Нет работает более 3-х лет, за этот период времени он отыскал более 1 000 000 штрафов ГИБДД и

Как создать в майнкрафте портал
Ведро можно сделать из трёх железных слитков, а с поиском источников воды заморочек появиться не должно. Рамка портала в Рай создаётся по тому же принципу, что и портал в Ад, а потом вовнутрь заливается

Тц green
Здрасти! Мы рады приветствовать Вас на веб-сайте Торгового центра «ГРИН». Торговый центр «ГРИН» открыт в 2008 г. и за этот период времени отлично зарекомендовал себя у неизменных покупателей, живущих

Креативные свадебные платья
Свадьба для жены – это повод снова обворожить возлюбленного и блеснуть перед гостями и всеми окружающими собственной красотой. Но если в ваши планы заходит шокировать всех своим возникновением, в том

Юнкер 4 купить
Этот Юнкер, про который далее буду говорить, был приобретен на местном форуме в разделе Купля-продажа пневматики. Он совсем не «верный», но на данный момент у него нет утечек и после переделки он стал

также можем предложить:
печать бланков и прайс-листов | печать визитных карточек (визиток)
изготовление папок и меню | изготовление блокнотов
печать листовок

Связаться с менеджером для оформления заказа:
тел.: +38 (062) 349-56-15, 348-62-20
моб.: +38 (095) 811-22-62, +38 (093) 665-38-06,
+38 (067) 17 44 103
факс: +38 (062) 332-28-98
e-mail: [email protected]
г. Донецк, ул. Артема, 41

   2010 © Восток Маркетинг Яндекс.Метрика