Восток Маркетинг


Статьи

Rivendosni Windows në një kompjuter portativ. Si për të rimarrë sistemin operativ Windows në laptopë Asus. Si të bëni restaurimin e asusit në një kompjuter portativ në cilësimet e fabrikës

 1. Windows Disk ()
 2. Kur të rivendosni cilësimet e fabrikës në laptop nuk do të funksionojë
 3. Cilësimet e fabrikës së laptopit Asus
 4. Cilësimet e fabrikës së biletave HP
 5. Fabrika Acer laptopë tinctures
 6. Cilësimet e fabrikës së biletave të Samsung
 7. Rivendosni Toshibën në parametrat e fabrikës

Përshëndetje për ju, lexues.

Shpesh, përdoruesit e laptopëve hasin një problem kur sistemi operativ nuk funksionon. Dhe nëse më parë pajisja u "kthehet në jetë" vetëm me ndihmën e rivendosni dritaret , tani ka disa opsione në të njëjtën kohë. I pari është që të përdorin zgjidhjen e ndërtuar në diskun e instalimit. E dyta është rivendosja e sistemit të laptopit Asus - funksioni do të rivendosë pajisjen në parametrat e fabrikës. Sigurisht, metoda të tilla nuk janë vetëm në pajisjet e mësipërme. Sot unë do të flas për ta dhe për standardin.

Një mesazh shfaqet duke deklaruar se rivendosja e sistemit tuaj do të rezultojë në humbjen e të gjitha të dhënave dhe cilësimeve. Pas pranimit të procesit të rivendosjes së sistemit do të fillojë inicializimi. Në varësi të modelit të laptopit tuaj, pajisjet tona nuk mund të pajisen me një seksion të rimëkëmbjes. Në këtë rast, mund të përdorni pjatën e shërbimit që duhet të merrni kur blini pajisjet tuaja në mënyrë që të riktheni funksionalitetin e kompjuterit tuaj. Procesi i rikthimit të një sistemi duke përdorur një disk është si më poshtë.

Ne fillojmë laptopin dhe futim menjëherë diskun e shërbimit në makinë - nëse nuk kemi kohë para se të përpiqemi të nisim sistemin, do të duhet të rifillojmë kompjuterin. Pasi ta keni shkarkuar konsolën e rimëkëmbjes, klikoni "Tjetra" dhe pastaj opsionin përkatës të rimëkëmbjes, klikoni "Tjetra" dhe më në fund "Finish".

Në të gjithë laptopët nga Kompanitë Asus siguron një mjet për kthimin e pajisjeve në punë. Është vendosur në hard disk dhe merr rreth 20-30 GB. Në këtë seksion është e fshehur. Ajo nuk mund të hiqet, por ka mjete që e lejojnë atë të thotë lamtumirë. Por ende dritaret e rimëkëmbjes 7 në cilësimet e fabrikës është më mirë të mos prekni.

Menjëherë vlen të përmendet se ky vendim vendos laptopin në shtetin ku është blerë në dyqan. Dhe për shkak se me disk të sistemit të gjitha të dhënat personale dhe programet do të fshihen. Nëse keni dokumente të rëndësishme në tavolinën e punës ose në dosjen " Dokumentet e mia ", është më mirë që t'i ruani në një vend tjetër.

Ky aplikim është i përshtatshëm sepse nuk i heq shoferët e instaluar më parë dhe prandaj nuk do të ketë nevojë të kalojë më shumë kohë në këtë procedurë.

Vlen të kujtohet se kjo zgjidhje është e përkryer nëse kompjuteri nuk e sheh imazhin në diskun e instalimit.

Sigurohuni që të filloni pajisjen duhet të lidhet me një furnizim të vazhdueshëm me energji.

Për të nisur rikuperimin nga një ndarje e rikuperimit, duhet të kryesh disa veprime:

Mos u shqetësoni përsëri - thjesht lini laptopin për një kohë. Gjëja kryesore - pritni për desktop. Procesi në pajisje të ndryshme vonohet nga gjysmë ore në një e gjysmë.


Procesi në pajisje të ndryshme vonohet nga gjysmë ore në një e gjysmë

Futja e të dhënave është e nevojshme vetëm kur zgjedhni një emër përdoruesi.


Futja e të dhënave është e nevojshme vetëm kur zgjedhni një emër përdoruesi

Pas procedurës, mund të filloni të personalizoni pajisjen, sepse tani do të jetë e njëjtë me atë që keni blerë në dyqan.

Windows Disk ()

Një tjetër mjet i përdorur shpesh është System Restore, që ofrohet në instalim Disk i Windows 8 ose të tjerë versionet e fundit . Është më mirë për ta bërë atë me një flash drive. Gjëja kryesore është përgatitja paraprakisht e kujtesës së përshtatshme portative. Për ta bërë këtë, ju nevojitet një imazh i sistemit që aktualisht është i instaluar në kompjuter dhe program të veçantë . Le të themi WinToFlash është e përkryer për këtë. Thjesht futni pajisjen, nisni aplikacionin dhe, duke përdorur thirrjet, krijoni artikullin e dëshiruar.

Për të rivendosur ne kryejmë disa lëvizje:


E pra, si zakonisht, ka disa mënyra për ta kthyer sistemin në punë. Megjithatë, disa prej tyre kanë të bëjnë me karakteristika të ndërtuara.

Vlen të përmendet se kjo e fundit nuk mund të gjendet gjithmonë. Për shembull, prodhuesi vendosi në këtë mënyrë për të kursyer hapësirë. Përveç kësaj, pas blerjes, sistemi mund të riinstalohet, gjë që çon shpesh në humbjen e veglave të fabrikës.

Shpresoj se artikulli ju ndihmoi ta zgjidhni problemin.

Mund të jetë e nevojshme të rivendoset cilësimet e fabrikës së laptopit në shumë situata, nga të cilat më të zakonshmet janë cilado Windows që pengon operacionin ose sistemi është i bllokuar. programe të panevojshme dhe komponentët, me rezultatin që laptopi ngadalësohet, dhe nganjëherë zgjidh problemin e "Windows locked" - relativisht shpejt dhe thjesht.

Në këtë artikull ne do të marrim një vështrim të detajuar se si rregullimet e fabrikës janë restauruar në një kompjuter portativ, si ndodh zakonisht dhe kur mund të mos funksionojë.

Kur të rivendosni cilësimet e fabrikës në laptop nuk do të funksionojë

Situata më e zakonshme në të cilën rivendosja e laptopit në cilësimet e fabrikës mund të mos funksionojë - nëse është reinstalled Windows. Siç kam shkruar në artikullin "", shumë përdorues, duke blerë vetë kompjuter portativ , hiqni bundled Windows 7 ose Windows 8 OS dhe instaloni Windows 7 Ultimate në vetvete, duke hequr njëkohësisht ndarjen e fshehur të shërimit në hard drive të laptopit. Ky seksion i fshehur përmban të gjitha të dhënat e nevojshme për të rikthyer cilësimet e fabrikës së laptopit.

Duhet të theksohet se kur ju telefononi "riparim kompjuteri" dhe magjistar rivendos Windows, në 90% të rasteve ndodh e njëjta gjë - fshihet ndarja, e cila është e lidhur me joprofesionalizmin, mungesën e vullnetit për të punuar ose bindjen personale të magjistarit se ndërtimi i piratuar i Windows 7 është E pra, dhe ndarja e integruar e rikuperimit, e cila i lejon klientit që të mos prekë ndihmën e kompjuterit, nuk është i nevojshëm.

Kështu, nëse diçka nga kjo është bërë, atëherë ka pak opcione - të kërkoni një disk shërimi ose një imazh të një seksioni të rimëkëmbjes të një laptop në rrjet (të gjetur në torrente, në veçanti, në rutracker) ose të marrë një të pastër Instalimi i Windows në laptop. Përveç kësaj, një numër i prodhuesve ofrojnë për të blerë një disk të rimëkëmbjes në faqet zyrtare.

Në raste të tjera, është mjaft e lehtë të ktheheni laptopin në parametrat e fabrikës, edhe pse veprimet e kërkuara për këtë janë paksa të ndryshme, në varësi të markës së laptopit. Menjëherë ju tregoni se çfarë do të ndodhë kur të riktheni cilësimet e fabrikës:

 1. Të gjitha të dhënat e përdoruesit do të fshihen (në disa raste - vetëm nga "Drive C", gjithçka do të mbetet në D-drive si më parë).
 2. Ndarja e sistemit do të jetë e formatuar dhe automatikisht reinstalled nga Windows. Shkruani çelësin nuk është e nevojshme.
 3. Si rregull, pas të parit filloni dritaret Do të fillojë instalimi automatik i të gjitha programeve dhe drejtuesve të sistemit (dhe jo aq) që ishin para instaluar nga prodhuesi i laptopëve.

Kështu, në qoftë se kryeni procesin e rikuperimit nga fillimi deri në fund, në pjesën e programit ju do të merrni një kompjuter portativ në shtetin ku ndodhej kur e keni blerë atë në dyqan. Vlen të përmendet se kjo nuk do të zgjidhë harduerin dhe disa probleme të tjera: për shembull, nëse laptopi u ndez gjatë lojrave për shkak të mbinxehjes, atëherë ka shumë të ngjarë që të vazhdojë ta bëjë këtë.

Cilësimet e fabrikës së laptopit Asus


Për të rivendosur cilësimet e fabrikës së laptopëve Asus, kompjuterët e kësaj marke kanë një shërbim të përshtatshëm, të shpejtë dhe të thjeshtë të rimëkëmbjes. Këtu është udhëzime hap pas hapi për përdorimin e saj:

 1. shqit boot shpejtë (Boot Booster) në BIOS - kjo veçori përshpejton bootin e kompjuterit dhe është e aktivizuar në laptopë Asus sipas parazgjedhjes. Për ta bërë këtë, ndizni laptopin dhe menjëherë pas fillimit të shkarkimit, shtypni F2, si rezultat i së cilës do t'ju duhet të hyni Cilësimet e BIOS ku ky funksion është i çaktivizuar. Përdorni shigjetat për të shkuar në skedën "Boot", zgjidhni "Boot Booster", shtypni Enter dhe zgjidhni "Disabled". Shko te skedari i fundit, zgjidhni "Ruaj ndryshimet dhe daljet" (ruani cilësimet dhe dalin). Laptop do të rifillojë automatikisht. Shkyçni pas kësaj.
 2. Për të rivendosur laptopin Asus në cilësimet e fabrikës, ndizeni dhe shtypni butonin F9, do t'ju duhet të shihni ekranin e nisjes.
 3. Programi i rimëkëmbjes do të përgatisë dosjet e nevojshme për operacionin, pas së cilës do t'ju kërkohet nëse dëshironi të prodhoni atë. Të gjitha të dhënat tuaja do të fshihen.
 4. Pas kësaj, procesi i riparimit dhe riinstalimit të Windows ndodh automatikisht, pa ndërhyrjen e përdoruesit.
 5. Gjatë procesit të rimëkëmbjes, kompjuteri do të riniset disa herë.

Cilësimet e fabrikës së biletave HP


Për të rivendosur parametrat e fabrikës në kompjuterin tuaj HP, fikeni dhe hiqni të gjitha pajisjet flash nga ai, hiqni kartat e kujtesës dhe gjërat.

 1. Aktivizoni laptopin dhe shtypni butonin F11 derisa të shfaqet Menaxheri i Rimëkëmbjes HP Laptop - Menaxheri i Rimëkëmbjes. (Ju gjithashtu mund të ekzekutoni këtë softuer në Windows duke gjetur atë në listën e programeve të instaluara).
 2. Zgjidh Riparimin e Sistemit.
 3. Ju do të nxitet për të ruajtur të dhënat e nevojshme, ju mund ta bëni atë.
 4. Pas kësaj, procesi i rikthimit të cilësimeve të fabrikës do të hyjë në modalitetin automatik, kompjuteri mund të rifillojë disa herë.

Pas përfundimit të programit të rimëkëmbjes, do të merrni një laptop HP me Windows të instaluar, të gjithë shoferët dhe programet e markës HP.

Fabrika Acer laptopë tinctures


Për të rikthyer cilësimet e fabrikës në laptopët Acer, fikni kompjuterin. Pastaj kthejeni atë përsëri duke mbajtur lart Alt dhe duke shtypur butonin F10 rreth një herë në gjysmë të dytë. Sistemi do të kërkojë një fjalëkalim. Nëse nuk keni bërë asnjëherë një rivendosje të fabrikës në këtë laptop, atëherë fjalëkalim standard - 000000 (gjashtë zero). Zgjidhni në menynë e shfaqur të rivendosur në cilësimet e fabrikës (Rivendosja e fabrikës).

Përveç kësaj, mund të rivendosni cilësimet e fabrikës në ajer laptop dhe nga sistemi operativ Windows - gjeni në Programet Acer Utility eRecovery Management dhe përdorni tabin "Recovery" në këtë shërbim.

Cilësimet e fabrikës së biletave të Samsung


Për të rivendosur laptopin Samsung në cilësimet e fabrikës, përdorni softuerin Samsung Recovery Solution në Windows ose nëse është fshirë ose Windows nuk është ngarkuar, shtypni butonin F4 kur kompjuteri aktivizohet, programi i shërimit do të fillojë laptopë samsung në cilësimet e fabrikës. Ndiqni hapat e mëposhtëm:

 1. Zgjidh "Restore"
 2. Zgjidh "Restore Complete"
 3. Zgjidh një pikë të rivendosur Statusi fillestar i kompjuterit (Cilësimet e fabrikës)
 4. Kur kërkohet të rifilloni kompjuterin tuaj, përgjigjuni "Po", pasi të ristartoni, ndiqni të gjitha udhëzimet e sistemit.

Pasi kompjuteri të riparohet plotësisht në gjendjen e fabrikës dhe futni Windows-in, duhet të kryeni një tjetër reboot për të aktivizuar të gjitha cilësimet e bëra nga programi i rimëkëmbjes.

Rivendosni Toshibën në parametrat e fabrikës

Për të drejtuar fabrikën rivendosur shërbimeve në Laptopë Toshiba , fikni kompjuterin, pastaj:

 • Shtypni dhe mbani shtypur butonin 0 (zero) në tastierë (jo në tastierën e numrave në të djathtë)
 • Aktivizo laptopin
 • Lëshoni butonin 0 kur kompjuteri fillon të bingj.

Pas kësaj, do të fillojë programi për rikthimin e laptopit në parametrat e fabrikës, ndiqni udhëzimet e tij.

Новости

также можем предложить:
печать бланков и прайс-листов | печать визитных карточек (визиток)
изготовление папок и меню | изготовление блокнотов
печать листовок

Связаться с менеджером для оформления заказа:
тел.: +38 (062) 349-56-15, 348-62-20
моб.: +38 (095) 811-22-62, +38 (093) 665-38-06,
+38 (067) 17 44 103
факс: +38 (062) 332-28-98
e-mail: [email protected]
г. Донецк, ул. Артема, 41

   2010 © Восток Маркетинг Яндекс.Метрика