Восток Маркетинг


Статьи

Si të abonoheni shpejt nga njerëzit në vk. Si të çabonoheni nga një person në VK

  1. Si të çabonoheni nga një person në VK përmes telefonit
  2. Regjistrohu në faqen e përdoruesit
  3. Mënyra e dytë
  4. Mësimi i videove: si të çlirohemi shpejt nga njerëzit në vk
  5. Nga gazetat e postës elektronike
  6. Nga disa përdorues

Përdoruesit aktivë të rrjetit social VKontakte shpesh shtojnë miq me interes për miqtë e tyre, të cilët si kthim mund të lihen si ndjekës. Në të njëjtën kohë, mbetet e mundur të shikoni azhurnimet e personit për të cilin jeni pajtuar, por ai nuk figuron në listën e miqve tuaj. Si të çabonoheni nga njerëz të tillë përshkruhet në artikullin tonë.

Ne shkojmë në këtë faqe te personi, azhurnimet e të cilit duam të abonohemi. Nën foto gjejmë butonin "Unsubscrib" dhe me guxim klikojmë atë. Bërë, tani ju nuk shihni azhurnimet që shfaqen në këtë person në faqe.

Ndonjëherë lind pyetja, si të çabonoheni nga një person në VK, nëse ai ka kufizuar qasjen në faqen e tij. Për ta bërë këtë, procedoni si më poshtë:

  1. Shkojmë në "Miqtë e mi"
  2. Në listën drop-down, më lartë, zgjidhni "Aplikimet për miqtë", dhe më pas zgjidhni "Outbox".
  3. Do të shfaqet një listë e personave që ndiqni. Pranë profilit ka një buton "Anuloni aplikacionin dhe çregjistrohuni", të cilin duhet të klikoni për të luajtur veprimin e specifikuar.


Nëse një person thjesht ju ka fshirë nga miqtë, por azhurnimet në faqen e tij shfaqen ende në burimin e lajmeve tuaja, kjo do të thotë se keni mbetur në pajtimtarët e tij. Për të zgjidhur problemin, duhet të shkoni te "Aplikimet për miqtë", më pas te "Aplikimet që po largohen", të gjeni personin e nevojshëm nga lista dhe të klikoni në butonin "Heqni pajtimin".

Si të çabonoheni nga një person në VK përmes telefonit

Nëse e dini. Ju mund të abonoheni te kujt mund të abonoheni në një mënyrë të thjeshtë, të verifikuar: shkoni në faqen e përdoruesit dhe kërkoni mbishkrimin "Ju dërguat aplikacionin.", Klikoni një herë në këtë mesazh dhe klikoni në mesazhin "Anuloni aplikacionin". Bërë - ju abononi menjëherë nga përdoruesi.

Nëse nuk e dini se kush po e ndiqni, shkoni në faqen tuaj në telefon dhe kërkoni shenjën "Abonimet", pasi të klikoni në të cilën shfaqet një listë e përdoruesve me pajtimin tuaj. Në mënyrë që të çabonoheni, thjesht klikoni në butonin e duhur ngjitur me profilin e përdoruesit.

Këtu, në fakt, janë të gjitha informacionet se si të çabonoheni nga një person në rrjetin social VKontakte. Kjo mund të bëhet duke përdorur një kompjuter ose telefon - në çdo rast, ky operacion nuk kërkon shumë kohë. Rekomandohet që të kontrolloni në mënyrë periodike listën e personave ku jeni pajtuar, sepse kur largoheni nga miqtë, ata ju transferojnë automatikisht në statusin e një pajtuesi.

Tashmë kemi kuptuar se kur i dërgoni një kërkesë një personi si mik, ju kaloni automatikisht në statusin e pajtimtarit të tij (shih). Tani do të shihni azhurnimet e tij në lajme. Ju do të jeni në listën e pajtimtarëve derisa një person ju shton si mik ose i heq ato (shiko).

Por ju vetë mund të ndryshoni mendim. Dhe tani do t'ju tregoj se si të abonoheni nga një person në VK .

Regjistrohu në faqen e përdoruesit

Shkoni në faqe te personi të cilit i keni dërguar aplikacionin. Mund të përpiqeni përsëri t'i shkruani atij për nevojën për t'ju pranuar si miq (shih). Por duhet të kuptojmë se si të çabonoheni prej tij.

Gjeni avatarin e përdoruesit dhe klikoni në butonin "Ju jeni të pajtuar". Një menu do të hapet - atje klikoni "Heqja e pajtimit".

Mënyra e dytë

Hapni seksionin "Miqtë". Shkoni në menunë "Aplikimet për miqtë" dhe hapni skedën "Outbox". Këtu janë të gjithë përdoruesit për të cilët jemi pajtuar. Thjesht klikoni në butonin "Unsubscribe".


Mësimi i videove: si të çlirohemi shpejt nga njerëzit në vk

përfundim

Përdorni ndonjë prej këtyre metodave për të anuluar aplikacionin dhe për të ndaluar marrjen e azhurnimeve të përdoruesit.


VKontakte

Interneti dhe rrjetet sociale janë sot, si dy pjesë të tëra të një mollë. Tani pothuajse çdo sekondë është regjistruar në një ose një tjetër rrjet social. Komunikimi me miqtë na lejon të përfitojmë sa më shumë nga vetë procesi. Dhe argëtime të ndryshme, për shembull VKontakte, do t'ju japin mundësinë e një burimi të mirë dhe të lirë të pushimit.

Nga gazetat e postës elektronike

VKontakte ka një funksion të tillë. Nëse dikush u shtohet miqve tuaj ose ndodh ndonjë ngjarje tjetër domethënëse për ju, atëherë për ju email (të cilën e keni futur gjatë regjistrimit ose pas) një letër e llojit të duhur është dërguar: "Kështu që përdoruesi u është shtuar miqve tuaj." Me kalimin e kohës, letra të tilla "interesante" grumbullojnë një sasi të madhe dhe kutia juaj e postës mund të jetë plotësisht e mbushur.

Nëse shkuat në adresën tuaj të emailit dhe pashë edhe një herë që një letër me azhurnime të reja ka mbërritur përsëri, mos nxitoni të dëshpëroheni. Ju mund të abonoheni nga ky gazetë interesante shumë shpejt dhe thjeshtë. Në fund të letrës, kushtojini vëmendjen tuaj të çmuar rreshtit "Mund të kufizoni ose anuloni njoftimin e postës elektronike në cilësimet". Klikoni në lidhje dhe konfiguroni si dëshironi.

Nga disa përdorues

Ne renditëm adresën e postës elektronike. Po shkojmë më tej. Një nga karakteristikat më të njohura të Vkontakte është aftësia për t'u abonuar në faqet e njerëzve interesantë. Nëse, një herë, keni abonuar në azhurnime, disa, për shembull, të famshëm, dhe tani ato nuk janë më interesante për ju (ata nuk kanë më, për shembull, interesante), atëherë me siguri po pyesni se si të çabonoheni në rrjetet sociale VKontakte prej këtyre faqeve tashmë pa interes?

Për të filluar, do të duhet të shkoni në faqen e personit nga faqja e të cilit dëshironi të abonoheni. Atje, nën foton e profilit, do të shihni mbishkrimin "Jeni pajtuar". Luteni mbi këtë titull dhe do të shihni dritaren përkatëse pop-up. "Ju i dërguat këtij përdoruesi një kërkesë shoku dhe gjithashtu u pajtuat për azhurnime në faqen e tij. Anuloni." Këtu në lidhjen "Anuloni" vetëm duhet të klikoni. Çdo gjë! Tani, në "lajmet" tuaj nuk do të ketë më shumë informacion nga ky përdorues. Dhe ju, nga ana tjetër, nuk do të regjistroheni në pajtimtarët e saj.
Nëse dëshironi të çabonoheni nga disa prej fansave tuaj, fansave, atëherë do t'ju duhet të shkoni në faqe me pajtimtarët tuaj dhe të klikoni në kryqin tjetër pranë avatarit të personit që dëshironi të fshini. Pas kësaj, përdoruesi do të hiqet nga pajtimtarët tuaj. Do të jetë gjithashtu në listë të zezë.

Tani dini se si të çabonoheni nga VKontakte. Siç mund ta shihni, nuk ka absolutisht asgjë të komplikuar në këto veprime. Nga rruga, nëse nuk e doni personin që keni abonuar në listën e zezë, pas disa kohësh, thjesht fshini atë nga atje. Ai nuk do të regjistrohet më në azhurnimet tuaja, por në të njëjtën kohë, ai nuk do të jetë as në listën e zezë. Një hile kaq e vogël. Për të hequr një përdorues nga lista e zezë, shkoni në faqen tuaj VK, pastaj shkoni te "Cilësimet e mia", zgjidhni skedën "Lista e zezë", gjeni përdoruesin e dëshiruar në këtë listë (madje mund të përdorni kërkimin) dhe klikoni në butonin "Heq nga lista", e cila ndodhet pikërisht pranë avatarit dhe emrit të përdoruesit.

Përshëndetje zonja dhe zotërinj, le të flasim për të dhimbshme ?! Këtu do të shikojmë: si të çabonoheni nga VKontakte nga një person, si të zbuloni se kush është abonuar nga VKontakte - cili nga miqtë tuaj ju ka rënë si abonentë, si të abonoheni nga grupet VKontakte të faqeve publike, lojrave, aplikacioneve dhe lajmeve ndërhyrës.

Vëmendja juaj do t'ju ofrohet disa mënyra për të zgjidhur problemin me pajtimtarët, si dhe një zhgënjim të vogël në histori për fillestarët. Deri në vitin 2011, në QV, nën avatarin e ndonjë faqe, kishte dy butona - "abonohu ​​për azhurnime" dhe "shto shokëve", të cilat për mendimin tim në mënyrë më të saktë dhe të saktë i ndanë shkrimtarët e famshëm, interesantë dhe ata që duan të komunikojnë dhe të bëjnë miq. Në tetor u mor e drejta për të zgjedhur - miqtë dhe pajtimtarët u verbuan në një "grumbull" të madh, filloi epoka e "govnozvezdy" ...

Si të regjistroheni VKontakte.
Shtë e mjaftueshme të klikoni në butonin "Shto miqve", automatikisht bëheni pajtimtar dhe kjo nuk ka rëndësi nëse personi ju përgjigjet ose injoron ofertën tuaj. Ju gjithashtu bëheni një pajtimtar nëse jeni dinak. Unë ju kërkova që të jeni miq, dhe pas nja dy ditësh ju largova nga këto.

Tani nuk është aspak e domosdoshme të shkruani mirë, ta bëni faqen tuaj interesante, vetëm t'i shtoni miqtë tuaj dhe më pas t'i hidhni në heshtje abonentët dhe kjo është e gjitha - faqja popullore "govnozvezdy" është gati. Me një goditje të tillë të kyçit të dorës, pajtimtarët VKontakte nga prof. fitnesi u shndërrua në një tregues të shqetësimit të individit.

How1 Si të çabonoheni VKontakte nga një person.
Nëse një person specifik ju ka pëlqyer juve, ne shkojmë në faqen e këtij përdoruesi, i kushtoni vëmendje kolonës me një avatar, ne e shikojmë atë. Do të shihni disa seksione: miq, miq në internet, faqe interesante dhe më pas katër lidhje. Kryesore është që të hiqni nga miqtë, klikoni dhe të prisni që faqja të rifreskohet. Do të shfaqen dy lidhje të tjera, klikoni në - bllok ... kështu që ju jo vetëm që mund të çabonoheni nga VKontakte nga personi, të heqni qafe abonimin, por edhe të mbyllni qasjen e plotë të dëmtuesve në faqen tuaj. Ai nuk mund t'ju shkruaj, por madje të shikojë shënimet tuaja në mur.

How2 Si të zbuloni se kush është abonuar nga VKontakte.
Në mënyrë që të zbuloni se kush ju hodhi me padurim në pajtimtarët VKontakte - hapni faqen tuaj. Në të majtë të avatarit, ne klikojmë në lidhjen - "Miqtë e mi", në dritaren e azhurnuar në të djathtë, shohim edhe tre - "Të gjithë Miqtë", "Miqtë Online", kliko në "Aplikimet për Miqtë". Tri të tjerë do të shfaqen nën të, klikoni mbi - "Kërkesat dalëse".

E gjithë banda e "govnozvezdy" me dinake do të hapet para jush, ishin këta djajtë që kërkuan miqtë tuaj, dhe pastaj ju hodhën qetë në pajtimtarët e kontaktit. Për më arrogantët, ju mund të aplikoni metodën Nr. 1, për ata që nuk kanë kapur në faqen tuaj, përdorni butonin "Anuloni Aplikimin dhe Unsubscribe". Siç mund ta shihni, nuk është aq e vështirë të zbuloni se kush ka abonuar nga VKontakte, kontrolloni herë pas here aplikacione dalëse, mos lejoni që të kalben, rrjeti social do të jetë pak më i pastër.

How3 Si të çabonoheni nga një pajtim VKontakte.
Kjo metodë është e zbatueshme për faqet publike të përdoruesve (analog i grupeve) të cilave u pajtuat me kërkesë të dikujt ose interes personal. Ju mund t'i shihni në fund të kolonës me një avatar - "Faqet interesante". Në mënyrë që të çabonoheni nga faqet, ne gjejmë vetëm nën avatar "Abonentët e mi" - klikoni.

Një dritare me butona shfaqet: "Abonuesit" janë ata që kanë aplikuar për miq dhe nuk kanë marrë ende miratimin tuaj, "Faqet interesante" janë ato që ndiqni, klikoni. Për të hequr qafe abonimin e faqeve të harruara të VKontakte, klikoni në fjalën "Unsubscribe". Kështu, do të shpëtoni nga fluksi i lajmeve dhe mesazheve të panevojshme.

How4 Si të çabonoheni nga grupet VKontakte.
Pasi të keni nënvizuar për të zbuluar se kush ka abonuar në VKontakte, pastruar veten nga "yjet" e kontaktit, faqet e panevojshme publike, unë rekomandoj që të mos ndaleni këtu dhe të vazhdoni të luftoni spam informacioni. Nuk do të jetë e tepërt të regjistroheni nga grupet VKontakte, për të cilat keni humbur interesin. Përsëri, kushtojini vëmendje menusë në të majtë të avatarit, klikoni "Grupet e mia", klikoni në emrin që është i tepërt. Dhe tani në të djathtë nën foton e grupit klikojmë - "Lini grupin".

Tjetra, në menunë në të majtë, klikoni përsëri në shprehjen "Grupet e mia", zgjidhni "viktimën" tjetër ... Në një mënyrë kaq të thjeshtë mund të abonoheni nga grupet e panevojshme VKontakte dhe të lini një pajtim vetëm për ata që ju kanë fiksuar vërtet.

Për abonimin nga grupet, unë nuk rekomandoj përdorimin programe të palëve të treta dhe aplikacionet ala botovod - në rastin më të mirë, merrni një ndalim për dy javë, në rastin më të keq do të abonoheni nga kontakti përgjithmonë. Ndërsa ata thonë - qëndroni larg nga mëkati, përpiquni të abononi nga grupet VKontakte me stilolapsat tuaja, do të jetë edhe më i besueshëm dhe pa dhimbje.

Nr. 5 Si të çabonoheni nga lojrat dhe aplikacionet VKontakte.
Lojëra të mërzitshme që janë bërë aplikime të panevojshme VKontakte janë gjithashtu mbeturina informative. Ju mund të shpëtoni nga çdo lloj lajmi dhe kujtese duke klikuar në butonin në menunë - "Aplikimet". Në dritaren që hapet, në krye, ne gjejmë "Aplikimet e Mia" dhe "Alerts". Në aplikacionet, lëvizni kursorin e miut në këndin e sipërm të djathtë të kornizës së aplikacionit, shfaqet një kryq, klikoni dhe bëni mirupafshim.

Në njoftime, ne thjesht mund të bllokojmë alarmet nga një aplikacion specifik. Nëse nuk e shihni butonin "Aplikime", klikoni në "Cilësimet e mia" - "Të përgjithshme", kontrolloni artikujt e menusë që ju nevojiten, rifreskoni faqen.

Kjo është e gjitha, tani ju e dini se si të çabonoheni nga VKontakte nga një person, si të zbuloni se kush ka abonuar, ose më mirë - me hidhërim ju hodhi në pajtimtarë, si të abononi nga grupet e lojrave dhe aplikacioneve të VKontakte. Përdorni njohuri për të mirën e vetvetes dhe njerëzve. Fat të mirë!

Përshëndetje
Denker.

Përshëndetje zonja dhe zotërinj, le të flasim për të dhimbshme ?

Новости

также можем предложить:
печать бланков и прайс-листов | печать визитных карточек (визиток)
изготовление папок и меню | изготовление блокнотов
печать листовок

Связаться с менеджером для оформления заказа:
тел.: +38 (062) 349-56-15, 348-62-20
моб.: +38 (095) 811-22-62, +38 (093) 665-38-06,
+38 (067) 17 44 103
факс: +38 (062) 332-28-98
e-mail: [email protected]
г. Донецк, ул. Артема, 41

   2010 © Восток Маркетинг Яндекс.Метрика