Восток Маркетинг


Статьи

Si të bëni një bord me propozime me duart tuaja

Bordet e ardëzuara ne shoqërohemi, ndoshta, vetëm me shkollën. Megjithatë, dizajnerët modernë thonë: gjithnjë e më shumë njerëz vendosin të përfshijnë një sipërfaqe prej argjendi në brendësi të një apartamenti, shtëpie ose kafeje. Aeroplanët e planeve moderne janë pak të ngjashme me tabelat standarde të shkollave - tani ato mund të jenë mure të tëra ose seksionet e mureve dhe madje edhe "dritare" të vogla mbi një tavolinë. Ngjyrat kafe të mërzitshme janë gjithashtu në të kaluarën - sipërfaqja e zdrukthit mund të jetë e zezë dhe grafit, jeshile dhe madje edhe violet. Për më tepër, ajo gjithashtu mund të ketë vetitë magnetike!

Pikturë me bojë

Prodhuesit prodhojnë ngjyra të zbukuruara në dy forma bazë: në formën e kanaçeve të zakonshme me bojë të lëngshme për punë me furçë ose rul, dhe në formën e kanaçeve aerosol. Vetitë themelore dhe themelore të bojrave të pllakave janë që ato janë plotësisht rezistente ndaj lagështirës dhe konsumimit pas tharjes dhe në shtresën e thatë të bojërave të tilla mbajnë shënime të shkëlqyera me shkumës. Bojrat e argjilës bëhen në bazë të ujit, nuk janë toksike dhe janë të lehta për t'u përdorur, thahen shpejt dhe shërbejnë si sipërfaqe regjistrimi për një kohë të gjatë. Si rregull, këto ngjyra përdoren vetëm brenda, pasi ato tolerojnë negativisht temperaturat negative. Slate (grafit) bojë në një kavanoz Marabu tafel krijon një sipërfaqe të lëmuar me hije të ndryshme. Ju mund të bojës në 3-4 shtresa dhe bojë të thata me shkumës, shënues të veçantë, fshini regjistrimet me një leckë të lagur ose sfungjer. Bojra është gati për përdorim - vëllimi i saj është i mjaftueshëm për rreth 0.5 sq.m. sipërfaqe, e cila është e barabartë me një propozoj të vogël.

Bordet e ardëzuara ne shoqërohemi, ndoshta, vetëm me shkollën

Bojë në aerosole Krylonë dhe Ndryshk-Oleum gjithashtu kanë disa nuanca të errëta dhe janë të përshtatshme për çdo sipërfaqe të sheshtë, si vertikale (muret, shtyllat dhe tabelat), horizontale (tavolinat e fëmijëve, tavolinat e tenisit). Mesatarisht, një llak bojë Bordi Chalk mund të jetë 1.5 metra katrore. sipërfaqe. Prodhuesit rekomandojnë aplikimin e bojës në të paktën dy shtresa.

Bërja e një bordi me duart tuaja

Meqë bojëra me argjilë shitet gati për t'u përdorur, gjithçka që nevojitet është bojëja vetë, mjeti i vizatimit dhe avioni i përgatitur. Bojra e ardëzuar përshtatet mirë në suva, dru, metal, drywall, beton dhe suva, si dhe qelqi dhe qeramika. Para se të pikturoj sipërfaqja duhet të përgatitet: pastër nga pluhuri dhe yndyrat, shtresa e vjetër e bojës, të thata mirë. Bojë duhet të jetë e përzier mirë (llak - shkundni mirë për rreth një minutë). Butësisht aplikoni bojë në sipërfaqe, duke tharë çdo shtresë. Numri optimal i shtresave të kërkuara është nga 2 në 4, varësisht nga prodhuesi. Mos harroni se bojë propozoj është subjekt i korrigjimit vetëm në formën e saj të papërpunuara - atëherë ajo bëhet plotësisht rezistent ndaj ujit.

Mos harroni se bojë propozoj është subjekt i korrigjimit vetëm në formën e saj të papërpunuara - atëherë ajo bëhet plotësisht rezistent ndaj ujit

Ju mund të bëni jo vetëm një sipërfaqe të shkrimit të shkumës, por edhe një bord magnetik në të njëjtën kohë. Për ta bërë këtë, para se të aplikoni bojë propozoj, terreni aeroplanin e dëshiruar me një abetare të veçantë magnetike (një tjetër emër është primer hekuri). Sigurisht, një sipërfaqe e tillë nuk do të tërheqë objekte të metaleve të rënda, por për magnet dhe suva të suvenireve për një bord zyre do të jetë mjaftueshëm. Abetarja magnetike aplikohet në sipërfaqe si një bazë, dhe paraqet bojë si një mbulesë. Pas tharjes, sipërfaqja është gati për përdorim. Ju mund ta ndani sipërfaqen e zdrukthuar nga pjesa tjetër e murit me slat dekorative prej druri ose plastike, vendosni një kapacitet për shkumës, shënjues dhe sponga të gomës nën ose afër tabelës. Nën tabelën, mund të ngjitni një tabelë ose grykë pak të dendur, kështu që pluhuri i shkumës do të vendoset mbi të dhe jo në dysheme ose në tavolinë. Në dhomën e fëmijëve pranë propozimit, artistët e rinj do të kenë nevojë për një fiksohem ose hekur për peshqir për të fshirë duart nga shkumës. Në sipërfaqe, ju mund të dërgoni llampa individuale për t'u bërë theks i brendshëm në errësirë.

Slate është gati. Herë pas here mund të pastrohet me një leckë të butë dhe ujë me sapun. Në rast dëmtimi mekanik, sipërfaqja mund të riparohet duke aplikuar një ose dy shtresa të tjera të bojërave të propozuara. Prodhuesit pretendojnë se sipërfaqja e zdrukthët në heshtje mban pesë mijë cikle vizatim / fshirje pa humbur pronat. Fitoni shkumës, magnet, dhe nisni regjistrimin dhe vizatoni çfarë të doni!

Vizitorët në këtë faqe janë zgjedhur më shpesh në dyqan online:

Новости

также можем предложить:
печать бланков и прайс-листов | печать визитных карточек (визиток)
изготовление папок и меню | изготовление блокнотов
печать листовок

Связаться с менеджером для оформления заказа:
тел.: +38 (062) 349-56-15, 348-62-20
моб.: +38 (095) 811-22-62, +38 (093) 665-38-06,
+38 (067) 17 44 103
факс: +38 (062) 332-28-98
e-mail: [email protected]
г. Донецк, ул. Артема, 41

   2010 © Восток Маркетинг Яндекс.Метрика