Восток Маркетинг


Статьи

Si të kontrolloni nëse keni një iPhone të ri, dhe jo një model të rinovuar "të rinovuar"

  1. Çfarë do të thotë " iPhone rikuperuar "?
  2. Metoda 1.
  3. Metoda 2
  4. Metoda 3.

Sot do t'ju tregojmë se si të gjeni nëse keni një iPhone / iPad të ri ose një model të rinovuar të rinovuar. Për ta bërë këtë, ju nuk keni nevojë të përdorni ndonjë aplikacion ose program, sistemi iOS ju lejon të bëni gjithçka shumë më të lehtë.

Shpesh njerëzit blejnë smartfonë në dyqanet informale ose nëpërmjet të njohurit, dhe pastaj fillojnë të shqetësohen se janë mashtruar për risi të pajisjes. Përveç kësaj, shumë nuk e kuptojnë as çfarë do të thotë "modeli i rivendosur". Në rastin e iPhone, ju mund të blini ose një model të rinovuar ose të rinovuar. Ata janë shumë të ndryshëm në çmim dhe cilësi. Më poshtë do të tregojmë gjithçka në detaje.

Çfarë do të thotë " iPhone rikuperuar "?

Shumë dyqane shesin iPhone të rinovuar, dhe zakonisht kushtojnë shumë më pak se zakonisht. Megjithatë, pak njerëz e dinë saktësisht se çfarë do të thotë modeli i rivendosur. Nëse jeni një nga këta njerëz, ne do t'ju ndihmojmë ta kuptoni situatën.

Restauruar telefononi ato smartphones që u restauruan (dmth., Riparohen) në fabrikë. Zakonisht, këto janë smartfonë që Apple ka ndryshuar për përdoruesit brenda programit të garancisë. Supozoni se dikush ka ndaluar të shfaqë iPhone, dhe kompania i dha atij një pajisje të re. Ku shkon smartphone me një avari? Ajo dërgohet në fabrikë dhe riparohet, dhe më pas shitet si një model i restauruar me një çmim të ulët. Ekspertët e Apple kontrollojnë të gjitha elementet e telefonit inteligjent për përdorshmërinë dhe ndryshojnë ato që janë të nevojshme.

Ai ndryshon nga një smartphone se ai ka kaluar nëpër një riparim zyrtar. Përfshira me këto modele, gjithashtu merrni një ekran të ri, një ngarkues të ri, një kufje të re, një numër serik të ri, një kuti të re dhe një garanci 1 vjeçare. Në fakt, iPhone i rikthyer do të duket si një i ri dhe nuk do të vëreni se tashmë është përdorur nga dikush. Vlen të përmendet se një përqindje e vogël e përdoruesve që kanë blerë një model të tillë mund të përjetojnë ndonjë problem me pajisjen. Megjithatë, kjo mund të ndodhë me një smartphone plotësisht të ri.

Ju lutem vini re se pajisja e rikuperuar është më e mirë për të blerë në dyqane të besueshme. Ndonjëherë modele të gabuara riparohen nga ekspertë jozyrtarë dhe mund të lëshohen për smartphone të Apple me riparime. Shpesh, riparimi i palëve të treta është cilësi e dobët dhe në shumicën e rasteve pajisja ndalon së punuari shpejt pasi të jetë blerë.

IPhone i restauruar është i përshtatshëm për ata që nuk duan të shpenzojnë shumë para, por nuk duan të përdorin një smartphone të përdorur, ndoshta me ndonjë lloj dëmshpërblimi etj. Me ndihmën e metodës, të cilën e përshkruajmë më poshtë, mund të zbuloni saktësisht se cilën opsion keni blerë.

Metoda 1.

Hapi 1 : Së pari ju duhet të ngarkoni telefonin inteligjent, ta aktivizoni, konfiguroni atë dhe më pas të shkoni te Settings .

Hapi 2 : Shko te General> About this device . Këtu do të gjeni të gjitha informacionet e rëndësishme.

Hapi 3 : Shkoni poshtë në objektin Model . Numri i modelit do të fillojë me një nga tre shkronjat: M, F ose N.

Hapi 4 : Letra nënkuptojnë:

  • M : Pajisja e re.
  • F : Modeli i restauruar "Refurbished".
  • N : Modeli "Ndërrimi".

N : Modeli Ndërrimi

Metoda 2

Së pari, shikoni numrin serial ose kodin IMEI në kutinë e telefonit inteligjent. Para se të aktivizoni pajisjen, shkoni në faqen Kontrollet e të drejtave të shërbimit dhe futni kodin atje. Nëse telefoni i mençur është i ri, do të shihni një mesazh për nevojën e aktivizimit. Do të duket kështu:

Metoda 3.

Ju mund ta krahasoni kodin IMEI në trupin e telefonit inteligjent dhe në vetë sistemin. Nëse kudo kodet përputhen, atëherë iPhone është i ri.

Në Cilësimet, kodi gjendet në Të përgjithshme > Rreth kësaj pajisjeje > IMEI .

Në diagramin e mëposhtëm mund të shihni se ku mund të gjeni kodi për modelet.

Në këtë mënyrë ju mund të gjeni lehtësisht dhe shpejt se cili model keni. Nëse keni ndërmend të blini një smartphone në një dyqan të pakontrolluar ose me duar, atëherë nëse është e mundur, përdorni këtë metodë dhe gjeni saktësisht se çfarë po jepni paratë tuaja.

Mos e humbisni lajmin e Apple - regjistrohuni në tonë Kanali i telegramit si dhe mbi Kanali i YouTube .

Çfarë do të thotë " iPhone rikuperuar "?
Çfarë do të thotë " iPhone rikuperuar "?
Ku shkon smartphone me një avari?

Новости

Методы арт терапии
Арт терапия возникла в 30-е годы нашего века. Первый урок применения арт терапии относится к попыткам коррекции эмоционально-личностных проблем детей, эмигрировавших в США из Германии во время второй

Minecraft on ubuntu
Minecraft хорошо работает не только лишь под Windows, да и под Linux, но установка тут будет несколько труднее и не привычнее чем обычно. Все деяния, которые буду описаны ниже, совершались на операционной

Формочки для кекса
Бисквиты, маффины, пудинги очень нравятся и взрослым и детям и ассортимент кондитерских принадлежностей для их изготовления просто громаден. Но часто извлечь изделие из тары становится делом затруднительным,

Что можно купить маме на новый
Охото поделиться с вами мыслями — как сделать подарок маме своими руками на денек рождения, на денек мамы, на 8 марта либо на хоть какой другой праздничек. Естественно, хотелось бы, чтобы все помнили

Mysql database free download
Используя материалы этой статьи, можно без заморочек установить сервер базы данных MySQL на компьютер под управлением Windows XP, Windows Vista, Windows 7. Запустив файл дистрибутива MySQL жмем кнопку

Штрафы гибдд узнать задолженность
Сервис Штрафов Нет работает более 3-х лет, за этот период времени он отыскал более 1 000 000 штрафов ГИБДД и

Как создать в майнкрафте портал
Ведро можно сделать из трёх железных слитков, а с поиском источников воды заморочек появиться не должно. Рамка портала в Рай создаётся по тому же принципу, что и портал в Ад, а потом вовнутрь заливается

Тц green
Здрасти! Мы рады приветствовать Вас на веб-сайте Торгового центра «ГРИН». Торговый центр «ГРИН» открыт в 2008 г. и за этот период времени отлично зарекомендовал себя у неизменных покупателей, живущих

Креативные свадебные платья
Свадьба для жены – это повод снова обворожить возлюбленного и блеснуть перед гостями и всеми окружающими собственной красотой. Но если в ваши планы заходит шокировать всех своим возникновением, в том

Юнкер 4 купить
Этот Юнкер, про который далее буду говорить, был приобретен на местном форуме в разделе Купля-продажа пневматики. Он совсем не «верный», но на данный момент у него нет утечек и после переделки он стал

также можем предложить:
печать бланков и прайс-листов | печать визитных карточек (визиток)
изготовление папок и меню | изготовление блокнотов
печать листовок

Связаться с менеджером для оформления заказа:
тел.: +38 (062) 349-56-15, 348-62-20
моб.: +38 (095) 811-22-62, +38 (093) 665-38-06,
+38 (067) 17 44 103
факс: +38 (062) 332-28-98
e-mail: [email protected]
г. Донецк, ул. Артема, 41

   2010 © Восток Маркетинг Яндекс.Метрика