Восток Маркетинг


Статьи

Tualeti i maceve. | Dyqan manar Internet Pet Supplies.com

Pjella e maceve u shpik në vitet '50 Pjella e maceve u shpik në vitet '50. Kjo shpikje e thjeshtë është bërë një mjet kontrolli mbi kafshët shtëpiake që duan lirinë dhe dëshirën për ta lidhur mace edhe më shumë shtëpinë.

Njerëzit që vlerësojnë rehatinë në shtëpi dhe shqetësohen për pastërtinë e dhomës, por nuk mund të jetojnë pa kafshë shtëpiake, preferojnë të fillojnë mace, kafshë shumë të pastra që mund të përdorin tualetin.

Krijesa të mrekullueshme me gëzof janë shumë skrupuloze në çështjet e higjenës personale. Kjo manifestohet që në ditët e para të jetës. Macet-mama lëpijnë barkun dhe zonën nën bishtin e kotelave të tyre të porsalindur, duke ndihmuar kështu në zbrazjen e zorrëve të foshnjave, duke ngrënë atë që bën kotelja. Kur fëmijët rriten, ata zvarriten nga pjella për të bërë tualetin e tyre. Hapi tjetër është të imitoni nënën, kotelet e shikojnë atë dhe fillojnë të shkojnë në tualet, ku macja shkon.

Në rrugë, macet gërmojnë një vrimë në rërë ose tokë për punë në tualet, dhe pastaj spërkasin atë në krye Në rrugë, macet gërmojnë një vrimë në rërë ose tokë për punë në tualet, dhe pastaj spërkasin atë në krye. Ekziston një version që kjo është bërë për të fshehur erën nga armiqtë - grabitqarët dhe macet e tjera. Pjella e maceve ka një funksion të ngjashëm, duke imituar aftësitë natyrore të maceve. Sidoqoftë, ekziston një shqetësim i vogël, macet në natyrë nuk përdorin një vend për nevojat e tyre dy herë, i cili është parashikuar në tualet në shtëpi. Shumë shpesh, kafshët shtëpiake preferojnë të përdorin mbushësin e tualetit një herë, duke kërkuar zëvendësimin e tij të menjëhershëm me atë të freskët. Ndonjëherë macet përdorin mbushësin dy ose tre herë. Nëse mbushësi nuk zëvendësohet, kafshët shtëpiake mund të shprehin protestën e tyre në formën e lënies së "surprizave" në vende të tjera. Asnjëherë nuk duhet të përdorni deodorant ose aromë tjetër në vendet ku ka një tualet për mace. Kjo mund të trembë kafshën tuaj për një kohë të gjatë dhe seriozisht nga vendndodhja e tabaka me mbushësin, dhe madje edhe nga vetë sendet.

Whatfarë lloj sendesh pëlqejnë macet? Vendi ideal për punën e tualetit është rëra dhe toka e lirshme. Prandaj, ndjesitë prekëse janë shumë të rëndësishme për macet. Nëse mbushësi ndihet si kafshë shtëpiake, kjo është ideale për mbushjen e tabaka.

Kindfarë lloj sendesh pëlqejnë pronarët e maceve Kindfarë lloj sendesh pëlqejnë pronarët e maceve? Pronarët e kafshëve shtëpiake me liri kanë preferencat e tyre në lidhje me mbushësit e mbeturinave të maceve. Fakti që ato më së shpeshti përkojnë me dëshirat e maceve është i mirë. Mbushësit duhet të thithin shumë mirë mbetjet, të neutralizojnë erën. Vlen të kushtohet vëmendje për faktin se një kotele do të mësohet me atë lloj mbushës, një mbushës i tillë ka shumë të ngjarë të duhet të blihet në të ardhmen.

Shtë shumë e rëndësishme të zgjidhni një tualet të rehatshëm për kafshën tuaj. Dyqani në internet i përkëdhelur paraqet një të gjerë asortiment i pjellës së maceve , një formë tjetër dhe me lartësi të ndryshme anësh. Tani prodhohen edhe tualete të mbyllura me një filtër, të cilat parandalojnë përhapjen e aromave të pakëndshme dhe ju lejojnë të mbani dhomën të pastër, duke parandaluar përhapjen e mbushësit.

Një mace mund të refuzojë të përdorë tualetin për disa arsye:   - jo i kënaqur me vendndodhjen e tabaka;   - nuk ju pëlqen mbushësi;   - tabaka nuk është larë mirë;   - tabaka është larë shumë tërësisht, ruhet era e pastruesit;   - një mace tjetër e përdorur tashmë tualetin;   - probleme shëndetësore Një mace mund të refuzojë të përdorë tualetin për disa arsye:
- jo i kënaqur me vendndodhjen e tabaka;
- nuk ju pëlqen mbushësi;
- tabaka nuk është larë mirë;
- tabaka është larë shumë tërësisht, ruhet era e pastruesit;
- një mace tjetër e përdorur tashmë tualetin;
- probleme shëndetësore.

Do kafshë ka preferencat e veta në lidhje me pjellat e maceve. Në mënyrë që të mësoni një kotele në tualet, mund të instaloni dy tabaka me mbushje të ndryshme, dhe fëmija do të zgjedhë se cilin do të pëlqejë më shumë duke prekur dhe erë. Nëse ka dy mace në shtëpi, secila duhet të ketë tabaka e vet personale, pasi këto kafshë shtëpiake nuk tolerojnë tualete publike.

Zgjedhja e mbeturinave të maceve është një çështje serioze dhe e përgjegjshme. Për disa pronarë të këtyre kafshëve shtëpiake me gëzof, çështja kryesore është çmimi, për të tjerët - mungesa e erës, për të tretën - higjena. Në çdo rast, zgjedhja mbetet për manar.

Ekzistojnë disa lloje të mbushësve: druri dhe minerali i grimcuar, thithës dhe grumbullohen, dhe mbushësit që janë shfaqur kohët e fundit në tregun e kafshëve shtëpiake në Ukrainë - xhel silicë. Do mbushës ka avantazhet dhe disavantazhet e veta. Disavantazhi kryesor i mbushësve të gungave është se kur një mace del nga dollapi, grimcat e vogla mbeten në putrat e saj, të cilat kafshët i lëpijnë, gjë që mund të çojë në probleme shëndetësore. Për të shmangur probleme të tilla lejoni mbushës xhel silicë.

Për shkak të karakteristikave të tyre të larta higjenike, pjella e xhelit të silicës bën një punë të mirë me një erë të pakëndshme të vazhdueshme Për shkak të karakteristikave të tyre të larta higjenike, pjella e xhelit të silicës bën një punë të mirë me një erë të pakëndshme të vazhdueshme. Për shkak të strukturës unike të materialit, mbushësi nuk formon gunga dhe grimca të vogla që mund të ngjiten në putrat e kafshës shtëpiake. Xhel silicë shpejt thith lagështinë, në mënyrë që tabaka të mbetet e thatë dhe era e pakëndshme të mos përhapet brenda. Xhel silicë është një material jo toksik dhe hidhet si mbeturina e zakonshme.

Xhel silicë, përveç vetive të larta higjenike, mbart edhe bukurinë estetike.

Granulat e vegjël transparentë të xhelit të silicës duken si copa qelqi, të cilat në pamjen e tyre kujtojnë pastërtinë dhe freskinë.

Mbushëse higjienike të maceve silicë :
- Silicat; Mbushëse higjienike të maceve silicë   :   - Silicat;   - Kristalet e hapave të freskët;   - Z
- Kristalet e hapave të freskët;
- Z.Clean (Z. Wedge);
- Trixie Granulat i freskët dhe i lehtë;
- Trixie Perlat e freskëta dhe të lehta;
- Perlat magjike;
- EtiCAT (EtiCET);
- Përzierje e silikatit

- Set Silicat 14 ditë.


Mbushësit kanë një absorbim unik. Pas përdorimit, mbushësit nuk shndërrohen në një masë viskoze dhe nuk ngjiten në putrat e maceve. Një paketë zgjat nga dy javë në një muaj.

Smileyk përthithëse e maceve për mbeturinat e maceve thith plotësisht ekskretet e lëngshme dhe nuk krijon mbeturina, grimca të vogla dhe gunga që mund të shkaktojnë zhvillimin e baktereve Smileyk përthithëse e maceve për mbeturinat e maceve thith plotësisht ekskretet e lëngshme dhe nuk krijon mbeturina, grimca të vogla dhe gunga që mund të shkaktojnë zhvillimin e baktereve. Putrat e kafshëve shtëpiake mbeten të thata dhe të pastra. Xhel silicë përkryer thith aromën. Një tjetër pronë e rëndësishme e këtij mbushësi me xhel silicë është mungesa e çdo reaksioni alergjik në një kafshë.

Shumica e pronarëve të maceve kohët e fundit preferojnë mbushës xhel silicë. Një produkt mjaft i shtrenjtë në shikim të parë paguhet në kurriz të efikasitetit - shumë paketa janë krijuar për tu përdorur gjatë gjithë muajit.

Whatfarë lloj sendesh pëlqejnë macet?
Kindfarë lloj sendesh pëlqejnë pronarët e maceve?

Новости

Методы арт терапии
Арт терапия возникла в 30-е годы нашего века. Первый урок применения арт терапии относится к попыткам коррекции эмоционально-личностных проблем детей, эмигрировавших в США из Германии во время второй

Minecraft on ubuntu
Minecraft хорошо работает не только лишь под Windows, да и под Linux, но установка тут будет несколько труднее и не привычнее чем обычно. Все деяния, которые буду описаны ниже, совершались на операционной

Формочки для кекса
Бисквиты, маффины, пудинги очень нравятся и взрослым и детям и ассортимент кондитерских принадлежностей для их изготовления просто громаден. Но часто извлечь изделие из тары становится делом затруднительным,

Что можно купить маме на новый
Охото поделиться с вами мыслями — как сделать подарок маме своими руками на денек рождения, на денек мамы, на 8 марта либо на хоть какой другой праздничек. Естественно, хотелось бы, чтобы все помнили

Mysql database free download
Используя материалы этой статьи, можно без заморочек установить сервер базы данных MySQL на компьютер под управлением Windows XP, Windows Vista, Windows 7. Запустив файл дистрибутива MySQL жмем кнопку

Штрафы гибдд узнать задолженность
Сервис Штрафов Нет работает более 3-х лет, за этот период времени он отыскал более 1 000 000 штрафов ГИБДД и

Как создать в майнкрафте портал
Ведро можно сделать из трёх железных слитков, а с поиском источников воды заморочек появиться не должно. Рамка портала в Рай создаётся по тому же принципу, что и портал в Ад, а потом вовнутрь заливается

Тц green
Здрасти! Мы рады приветствовать Вас на веб-сайте Торгового центра «ГРИН». Торговый центр «ГРИН» открыт в 2008 г. и за этот период времени отлично зарекомендовал себя у неизменных покупателей, живущих

Креативные свадебные платья
Свадьба для жены – это повод снова обворожить возлюбленного и блеснуть перед гостями и всеми окружающими собственной красотой. Но если в ваши планы заходит шокировать всех своим возникновением, в том

Юнкер 4 купить
Этот Юнкер, про который далее буду говорить, был приобретен на местном форуме в разделе Купля-продажа пневматики. Он совсем не «верный», но на данный момент у него нет утечек и после переделки он стал

также можем предложить:
печать бланков и прайс-листов | печать визитных карточек (визиток)
изготовление папок и меню | изготовление блокнотов
печать листовок

Связаться с менеджером для оформления заказа:
тел.: +38 (062) 349-56-15, 348-62-20
моб.: +38 (095) 811-22-62, +38 (093) 665-38-06,
+38 (067) 17 44 103
факс: +38 (062) 332-28-98
e-mail: [email protected]
г. Донецк, ул. Артема, 41

   2010 © Восток Маркетинг Яндекс.Метрика